10 dakikalığına karşı cins

Twitter sadece şu an elma yiyorum, seviyorum seviliyorumdan çıktı artık özellikle ünlülerin direk olarak hayranlarıyla iletişime geçtiği bir mecra oldu. Doğru kullananların ansiklopedilerini atmaları an meselesi. Dün Aşk Doktoru'nun başlattığı ve bugün ilk ayağını yazısında açıkladığı ilginç anketi benim de kafamı kurcaladı. Anketin ilk ayağı erkekler içindi, "10 dakikalığına kadın olsanız ne yapardınız?" diye sordu, cevapları aldı bir güzel de yazdı biz de şaştık kaldık gerçekten bunları mı istiyorlar diye.

Erkekler en çok cinsellikle ilgilenmişler. Kadın gibi sevişmenin nasıl olduğunu merak etmişler haksız değiller kesinlikle sonuç olarak kadınların erkeklerden daha çeşitli zevk yolları ya da şu büyük orgazm olamama,vajinismus,boyu vs işlevi sorunlarını merak etmişler belli ki. Bunun yanı sıra kadın davranışlarını da yaşamak isteyenler olmuş; alışveriş, naz, kapris... Tabii kadınlığını kullanıp para kazanmaktan çekinmeyenler de var. Zaten şu "Kız olsam kesin orospu olurdum" geyiğini hiç bir zaman anlayamamışımdır. Bunu diyenler hatunun iki sevgilisi olsa kaşar der ama kendisi çükünü kaybedip bir vajinaya sahip olduğu anda önüne gelene vereceğini söyler. O kadar basit değil bu işler annem...

Bütün erkeklerin bir günlüğüne kadın olması benim de oldum olası en büyük dileğimdir. Bir gün bile dayanamazlar adım gibi eminim. Tabii bütün erkekler kadın olursa onları hayatta zorlayacak bir unsur olmaz değil mi? Kendileri gibi erkekler de olmalı dünyada ki ne bok yaşadığımızı bilsinler, anlasınlar. Tacizler, laf atmalar, yolda yürüyememeler, istediğin gibi giyinememeler, bakım onarıma harcadığımız zamanlar ve tabii ki ağda... O acıyı hepsi en az bir kere yaşamalı o sütün bacaklar için neler çektiğimizi bilmeliler bu haklarını ellerinden almayalım lütfen. Bir de yaz sıcağında o düzleştiriciler,maşalar, fön makinalarıyla sevişsinler bir iki saat süren o cehennem ateşine katlansınlar, adet sancıları da unutulmasın tabii ki o iğrenç karın ağrısı, pedler, o dalak vari koku... Bunları çeksinler kesinlikle yaşasınlar bunları.

Sonra bir bara gidip otursunlar bir içki söylesinler bir de sigara yakarlarsa zaten erkeklerin hatunlar için nasıl bir eziyet olduğunu anlayacaklardır. Yanlarına gelip bir şey ısmarlamaya çalışanların ellerini bir bellerinde bacaklarında hissetsinler bakalım nasıl oluyormuş... ve lütfen ama lütfen topuklu ayakkabı giysinler, selülitleri ve kilo problemleri olsun ve sürekli bunları yüzüne vuran bir sevgilileri olsun.

Alışverişe çıksınlar ayaklarına kara sular inene kadar mağza mağza dolaşsınlar ve bu eziyete nasıl ve neden katlandıklarını bilmeden bundan zevk alsınlar... Hatunluk budur!

Çok sıkıyorsa kalabalık bir caddede ya da tenha ara sokaklarda yürümeye çalışsınlar ama lütfen o tacizcilerin zamanında kendileri olduğunu unutmadan onlarla baş etsinler.. rica ediyorum.

Ama karşılaşacakları en büyük sorundan bahsetmeyi unuttum. Şu yıllardır söyledikleri "Kız olsam ilk sana verirdim" lafının onlara sağlam gireceği kesin bakalım ilk hangi kıro arkadaşına verecekler?

Araştırmanın bügünki konusu ise kadınlar ya kadınlar 10 dakikalığına erkek olsa ne yapmak isterlerdi? Şimdilik en önde giden talep; Ayakta işemek! Nasıl ya? Bu mudur erkeklikten anladığımız? Ayakta işemek için çıkartılan kadınlara yönelik aparatın çok satması şaşırılacak bir şey değil demek ki? Ne yani nolmuş ayakta işeyince ne oluyormuş hala anlamış değilim en çok merak ettiğimiz ve yapmak istediğimiz şeyin bu olması enteresan.

Aşk Doktoru'nun 10 Dakikalığına Kadın Olan Erkek yazısı için nah bura, twitter sayfası için de tam buraya tıklayın hala devam ediyorsa araştırmaya katılın ama merak etmeyin bunu kaçırsanız bile kendisi her zaman en az bu kadar ilginç araştırmalar için Twitter'a başvurmakta :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları