Sevilecek kız nasıl olmalı(ymış)?


Mallar listesini açıklamış; sevilmek için bunlar gerekiyormuş.

  1. Herşeyden önce saygı,hem bize hem büyüklerimize” demişler. Hani bize hani bize?
  2. Makyaj yapsınlar,ama makyajla pastel boyayı karıştırmasınlar” demişler,bunu diyenler o zaman niye televizyonda,gazetede,internette öyle bir kız görünce apışıp kalırlar?
  3. Dinlediği müzik birşeye benzesin,metalci demirci takılmasın“demişler. Tabi canım Ferdi baba ve onun ağlak sesi varken öğğ hiç haz etmem.
  4. Recep İvedik abimiz ‘Fok balığı gibi konuşma kızım’ demiş,konuşacaksa düzgün konuşsun” demişler, bunlar aslında TDK kurumundan onaylı odunlar. Kendileri “full” Türkçe konuşurlar.
  5. Eğer saygılıysa örfümüze adetimize üstüne başına dikkat etsin” demişler, değilim,nolcak?
  6. Gözlük takacaksa kaynak gözlüğü gibi ‘Bakın benim gözlüğüm var’ demesin” demişler, giriyor galiba bir yerlere.
  7. Converse moda oldu diye renk renk giymeye gerek var mı?” demişler; ayakkabının rengiyle sevilmenin arasına köprü kurdukları için tebrik ediyorum.
  8. Evde iki üç arkadaş oturunca onun adı eğlence olmuyor mu? İlle de sirkten fırlama gibi giyinip diskoya bara mı gitmek lazım” demişler; bara herhangi bir kıyafetle de gidilebildiğini anlayamamışlar. “Peki illa stada mı gitmek lazım maçı izlemek için? Evde izleyince olmuyor mu?” derler adama hemşerim.
  9. Sevdiysen seni arkandan vurmaması,aldatmaması gerek” demişler; sevdiysen yalnız,o sevmiş sevmemiş soran yok şu aşamada.
  10. Metal,çelik bedene işler oldu,mertlik bozuldu. Ne gerek var deldirmeye?” demişler, delinen vücutta aşk durmaz,akar gider demeye çalışmışlar demek ki bunun sevilecek kız listesi olduğu düşünülürse.
  11. Otobüste uyuma taklidi yapanlar,son ses müzik açanlar ne olur ayaktakilere yer verseler” demişler, siz önden buyurun biz arkadan geliriz.
  12. Hayatta herşeyin yiyip içmek olmadığını biraz da işçi statüsünde bulunmayı deneseler olmaz mı?(cümle aynen böyle bozuktu ben ellemedim)” demişler, yıllardır kadın çalışamaz diyen, çalıştığı iş yerini sürekli gözetleyen, suç işlemiş gibi sorguya çeken bunlar değildi zaten, onlar Amerika’ya gitti ünlü oldu.
  13. Taktığı tokayı taktığını abartmasın (evet cümle bu 4. madde neydi hatırlayan var mı?)” demişler, altın kolyeleriniz,hayvan gibi saatleriniz varken bize laf düşmez.

Bir de videonun sonunda bunların bulunmayacağını düşünenler için moral vermişler. Keşke izleyen kızlar için de moral verseydi; “Bütün erkekler bu kadar öküz değil,biz azınlığız merak etmeyin” diye.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları