evet hepsi bu

yine bir vega şarkısı, yine alkol ve yine ben :)

rüyalar olmasın diye gözlerim açık her gece şimdi gerçek değilsin bana,kurumuş dudaklarıma. bak bunun bir anlamı yoktu,susamıştım… evet hepsi bu. içimde yanıp duran,ruhumu tutuşturan bir oyun,bir oyun.. evet hepsi bu! hayaller olmasın diye sözlerim açık her gece şimdi gerçek değilim sana,kurumuş dudaklarına. bak bunun bir anlamı yoktu,susamıştın eve hepsi bu. oyunun bir anlamı yoktu,susamıştın evet hepsi bu. içinde yanıp duran,ruhunu tutuşturan bir oyun… evet hepsi bu

Vakt-i zamanında bir sevgilim söylemişti bu tanımı bana; ha kendi kendine yapmışsın ya biriyle yapmışsin,bir anlamı yok!

o zaman kıskanç hatun kompleksinden çıkıp anlam verememiştim ne demek bu diye. ama hakkatten öyleymiş.

sadece içinde yanıp duran,ruhunu tutuşturan bir oyun… evet hepsi bu

bazen birini çok istemekle sevmeyi birbirine karıştırıyoruz biz hatun milleti(belki sizde de vardır erkek milleti) bu farkı sadece birini gerçekten sevdiğinde farkedebiliyorsun. Durup bi anda “evet lan bu başka birşey” diyorsun. Bir anda yan yana uyumak içine girmesinden/içine girmekten daha başka bir his uyandırıyor sende. Uyandığında hala kolunda yattığın birini bulabiliyorsun yanında kıçını dönüp uyuyan ya da başka odada bulduğun birinin yerinde.

içimde yanıp duran ruhumu tutuşturan bir oyun,bir oyun… evet hepsi bu

istemekse çok çok farklı. o kişiyle yani istediğin kişiyle ilgili yatak dışı bir hayal kurmuyorsun. bir filmi beraber izlemiş olmayı istemiyorsun,bir konseri beraber dinlemiş olmak istemiyorsun. sadece içinde olmak/olmasını istemekten ibaret ve bu kesinlikle aşk değil sadece yatak fantazisi.

bir oyun.. evet hepsi bu

sevgiyi hissettiğin anda dünyada başka hiçbir his bunun yerini dolduramıyor senin için. zamanında ıssız adam takıldıysan yani birini sevemem edemem demişsen kesinlikle oyunlara girmişsindir ama sonunda her zaman sevdiğin kişinin yanındasındır.

bir oyun… evet

oyunu oynarsın,yatarsın,yalarsın,seversin de oyunu. tavlayı sevmen pulları sevdiğin anlamına gelmez oysa ki. her tavla aynıdır sana. pulu sevdiğin anda başlar aşk. o puldan başkasıyla oynayamayacağını hissettiğin anda biter herşey. artık hiçbirşey bundan daha güzel değildir senin için. sadece o puldur değerli olan.

evet…

evet… pulunu seçtiysen ya da elinde artık full as varsa diğer pullarla vedalaşma zamanı şimdi. ben senin için sadece zardaysam,kapı aldıysam,bitirmene yardımcı olduysam ama sonunda kaldırıp attığınsam ya da sen benim için öyleysen sadece içimde yanıp duran,ruhumu tutuşturan bir oyun… evet hepsi bu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları