Kız Arkadaş VS Erkek Arkadaş

Hayatımın çok büyük kısmında erkek arkadaşlarımın niteliği de niceliği de her zaman kız arkadaşlarımdan fazla olmuştur. Mahallede de, ilkokulda da, ortaokulda da. Benim için bunun en mantıklı açıklaması annemle babam ayrıldığında babamla yaşamaya başlamam, etrafımdaki testosteron hormonu seviyesinin üstüme işlemiş olmasıydı. Hatta iş o kadar kötü duruma gelmişti ki babam bütün arkadaşlarına hala, teyze falan dedirtiyordu eksiklik hissetmeyeyim diye.

Erkek kafasını her zaman kadın kafasından daha yakın bulmuşumdur zaten öyle çok kadın kadın biri de olamadım ömrü hayatımda.

Mahallede erkeklerle maç oynamadan mahalle kavgalarına kadar gitmişliğim var düşünün durumu.

Liseye kadar bu durum hep böyle gitti, lisede sınıfta hepi topu 3 erkek vardı, yine erkeklerle daha çok muhabbet etsem de "en yakın arkadaş" diyeceğim iki hatun oldu ama okul dışında durum yine erkeklerin üstünlüğü ile devam etti.

Son zamanlardaki kız atağından sonra bu iki cinsin arkadaşlığını değerlendirmekten kendimi alamadım.




1. Sır saklama

Erkekler kesinlikle daha iyi sır saklıyor. Kadınların arasındaki arkadaşlık bağı gevşedikçe çeneleri de gevşiyor. Bu konuda hiç mütevazi olamayacağım ben de aynen böyleyim, birinin yamuğunu gördüğüm anda hayatımdan çıkarır bütün sırlarını da ifşa ederim hem de en kritik insanlara. Diğer kadınlar da böyle, senin ona verdiğin sırrı gayet rahat bir şekilde ortamda öyle laaaaps diye söyleyebilirler.



2. Karşı cins için satma

Bu konuda kesinlikle ama kesinlikle kadınlar önde. Bakın o kadar erkek arkadaşım oldu, içlerinde çok büyük götlükler yapanlar da olmuştur ama bir tanesi bile sevgili bulunca kendinden geçmedi, götü kalkmadı, hal ve hareketi değişmedi. Kadın dediğin ise bu konuda en güvenilmez cins kesinlikle. Ciddi ilişkiye girsin hemen bütün hayatını sevgilileri üzerine kurar, bütün çevresini onun çevresiyle doldurur, en canı ciğeri(!)nden bile koşarak uzaklaşır. Bazıları kriteri ciddi ilişkiden falan da düşürüp artık pompacısı için bile satacak noktaya getirmiş durumda. Bu konuda istediğim kadar sövebilirim çünkü hiçbir sevgilim mevgilim için bir arkadaşımı ekmişliğim bile yoktur. İlişkiye başlarken ilk kuralım "Bak bunlar bunlar benim arkadaşım ben bunlarla çıkarım, gezerim, yerim, içerim, istersen sen de gelirsin gelmezsen de laf edemezsin"dir. Kız arkadaşınızla aranızın bozulması iki taşağa bir malafata bakarken erkek arkadaşlarınız sizi bir vajina iki meme için asla satmazlar.



3. Dinleme, anlama, dertleşme

Erkekler gariplerim dinleseler de kafalarında konuyu tam oturtamadıkları için zayıflar. Dolayısıyla sizin büyük bir sinirle anlattığınız bazı konuları "Ne var bunda?" diyerek geçiştirebilirler. Bu yüzden bu aşamada kadınlar önde. İş dertleşmeye, dedikoduya girdiğinde kadınla konuşmak tabii ki daha zevkli. Bir kere eski sevgilinizin yeni sevgilisini erkek arkadaşınıza gösterdiğinizde size realist cevaplar verir ama kız arkadaş öyle mi? İsterse Adriana Lima olsun o kız çirkindir, kezbandır, sizden sonra onu mu bulmuştur, yazıktır, eski sevgiliniz kördür.



4. Destek olma, teselli etme

Anlamasalar da, kavrayamasalar da iş teselliye ya da destek olmaya geldiğinde erkeklerin çabası takdire şayan ancak gel gelelim burada da kadın üstünlüğü var ama şu da var bu teselliler, dertleşmeler, gıybetler hep bir tarafınızda patlıyor. (BKZ: Madde 1)



5. Eğlenme

Erkekle kesinlikle daha çok eğleniliyor çünkü kadınların eğlence anlayışı belli bir promilden sonra sadece bağırma, sevinme, çığlık olarak şekilleniyor. Şarkı mı çaldı OOOOOOOOO, biri mesaj mı attı YEEEEEEE. Bazen masaya shot gelmesi bile çığlık çığlığa kutlanan bir etkinlik olabiliyor. Peki bunun sonucu ne? Konsomatris masasına dönmüş bir ortam. Masadan bir kalkarsın döndüğünde iki herif. Bu çığlıklardan, sevinçlerden güç alan masaya oturmaya çalışıyor, o kadar götü yemeyen içki yolluyor ve sonuç her zamanki gibi ya kavga ya bozulmuş moraller. Hadi o da geçti diyelim bu kadar içkiye artan libidonla seni kesin ekecek, kesin birileriyle pompaya gidecek. Dua et ki gitsin çünkü eğer o attığı sevişelim mi mesajlarına olumsuz dönüşler olduysa oturup ağlamasını dinleyecek olan da, zedelenen egosunu tamir etmeye çalışacak olan da sensin tabi bunların sonucunda bulduğu en ucuz herife yavşarken bulacaksın. Bir kız arkadaşım fakbadisi ders çalışmam lazım sevişemeyiz dedi diye gitti bildiğin en leş garsona sardı, yattı ertesi gün de nasıl izin verirsin diye bana sardı. Kilit mi vurayım arkadaş libidona sen sahip çıkamıyorsun ben sana nasıl sahip çıkayım?



6. Arkadaş sayısı

Öyle Sex and the City falan inanmayın onlara 4 kişilik samimi hatun grubu olmaz. 3 olur en fazla. Yani aynı anda en fazla 3 kız arkadaşınızla samimi olabilirsiniz, yakın olabilirsiniz çünkü fazlasını hem kafanız kaldırmaz hem birinden biri mutlaka kıskançlık yapar. Evet kıskançlık yapar arkadaşım siz hatunlar kıskançlıklarıyla sadece sizi mi darlıyor zannediyorsunuz? Ben niye bilmiyorum? Onu daha çok seviyorsun? Onla daha çok görüşüyorsunlar bizim ilişkilerde olmuyor mu zannettin sen? Ovvv bebeğim yeni sağılmış inek sütü gibi safsın, kıyamam. Erkekler öyle mi beee aynı anda 8 tanesiyle buluşabilirsin hiçbiri de birbirinin kılığına, kıyafetine, kilosuna bakmayacağı için gayet güzel muhabbet ederler.


Muhtemel bir merakı gidereyim bu arkadaşlıkların cinsel boyutunda kesinlikle erkekler daha masum lan. Kız arkadaşlarımın çoğuna ben sulanır gibi yaparım falan da beni öpmeye, sıkıştırmaya çalışan ve bu konuda gerçekten tedirgin eden arkadaşlarımın hepsi kız hatta bir erkek arkadaşımdan bile böyle bir şey görmedim. O kadar içip edip işi tacize vardıranlar da kızlar yani. Tekrar sadece yakın arkadaşları değerlendirdiğimi hatırlatmak isterim.


Gayler bunun neresinde derseniz bence en iyisi de en kötüsü de onlar. Çünkü hangi maddede kızlar gibi hangi maddede erkekler gibi davranacaklarını anlamıyorsunuz ama genel bir değerlendirme yaparsam sizi kesinlikle çok iyi dinlerler, anlarlar sonuçta erkek her türlü öküz onunkiler de, sizinkiler de. Sizi çok çok iyi teselli eder, destek olur ama karakteri bozuksa bir hatundan daha feci sizi ortam malzemesi yapabilir anlattıklarınızla. Gay bir arkadaşınızla her türlü çok daha fazla eğlenirsiniz ama onun için gecenin sonu bir gay barda biter, siz tıpış tıpış eve dönersiniz.



Toparlayacak olursak ben hayatımdaki kız arkadaş sayısını eskisi gibi makul seviyelerde tutup daha çok erkek arkadaşlarımla görüşmekten ve onlarla takılmaktan yanayım ve bir hatun olarak ben de şunu itiraf etmekten çekinemeyeceğim: Kadınlara güvenilmez ve evet ben de pek anlamıyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları