Sizi Hayattan Soğutacak 10 Çift Tipi

Aşk güzel şey, ilişki yaşamak falan şahane de bunu abartan çiftler insanı tiksindirme noktasına geliyor bazen. Geçen gün Naz'la konuşurken ufaktan çıkartmaya başladığımız listenin tamamını çıkartıyorum.

1. Yapışık ikizler

Tek bir yere gitmezler, tek fotoğrafları bulunmaz, tek konuşmazlar, tek düşünemezler. Bağımsızlıklarını kaybedip yek vücut olarak hayatlarına devam ederler. Kızı ağda partisine çağır "Ayy aşkım da sorayım" der, herife kalsa hatun halı saha kadrosuna girer. Sosyal bağları en kopuk çifttir.

2. Yeni barışanlar
Hadi dandik bir sebepten ayrıldın anladık, ayrıldıktan sonra paylaşmadığınız laf sokmalı şarkı kalmadı onu da anladık. Birbirinizin arkasından etmediğiniz laf,hakaret kalmadı onu da anladık. Sonra bir şey oldu barıştınız ona da eyvallah da sonrasındaki tribiniz ne öyle ya? Sanırsın tüm dünya birleşmiş de sizi ayırmaya çalışıyor havası, kıskananlar çatlasın edası. Canlarım çok acı bir geçeği paylaşayım mı sizinle: SİZİN AŞKINIZ DA BARIŞMANIZ DA AYRILMANIZ DA ZERRE SİKİMİZDE DEĞİL.

3. Yan sanayi Romeo&Juliet
Yav he he tamam sizsiniz, en büyük aşk sizin, herkesin gözü sizde, çok değişiksiniz tamam. 

4.Ortak Facebook Hesaplılar
"İkimizi toplasan bir adam etmez" mesajını bu kadar net paylaştıkları için kutluyorum bu arkadaşları ama bu nedir allasen? Hanginizin kullandığı belli değil, kimin ne yazdığı belli değil, zaten bütün fotoğraflarınız da birbirinizle. Niye abi ya niye? Ne gerek var? Facebook falan tamam ortak Foursquare hesabı açan gördü bu gözler, bize de yazık.


5. İlişki uzmanları
Şimdi herkes onlarınki kadar mükemmel(!) bir ilişki yaşamadığı için hayatlarını onun bunun ilişkilerine burun sokmaya adamış bir grup bunlar da. Akıl verme falan bir yana direkt beyin yıkamaya kadar gidenler var. Mesajları hep "Bak bizimki çok güzel sizinki de böyle olabilir." üzerine. 

6. Çöpçatan Timi


Kendi ilişkileriyle uğraşıp birbiriyle ilgilenmektense arkadaşlarını çiftleştirmeyi kendilerine görev edinmiş çift grubu. Genellikle kız tarafındaki kızlarla erkek tarafındaki erkeklerin değişik kombinasyonları denenir, tutana kadar aynı kişiler değişik şekilde eşleştirilir. Amaçları nedir? Neden arkadaşlarını birbirlerine ayarlama dertlerindedirler bilinmez.

7. Gayrievli çiftler
Facebook ilişki durumları "Evli" olan, kızın soyadını oğlanın soyadıyla değiştirdiği ve bünyesinde aşırı kezbanlık barındıran çift grubu. He sorsan evlenirler mi? Evlenmezler de.

8. Birbirinin hesaplarını kontrol edenler
Özel/genel dinlemeden bütün konuşmaları okuyan, takip eden çiftler. Birbirlerine şifreyi vermeyi marifet sanıp bununla övünen insanlar. Peki işin aslı ne? "Canım bu konuşmaları siliyorum x görmesin" eee ne anladım oğlum o işten? Bir de "Sen de sil" diyorlar lan senin sevgilinin benim hesabımda ne işi var manyak mısın?

9. Yerli yersiz irtibat kuranlar
Arkadaşınla oturmuş bir şeyler içiyorsun, konuşuyorsun, muhabet ediyorsun; hooop telefonu çalıyor gidip konuşuyor, dönüyor bik bik bik mesaj. Sanırsın o sırada kainatın sırrını çözmüş de onu anlatıyor ya bir rahat verin, bir nefes aldırın birbirinize ya da evinizden dışarı çıkmayın oturun oturduğunuz yerde bütün gün bıdı bıdı bıdı konuşun. 

10. Bi' seni konuşurum
Konu ne olursa olsun; ister yeni vizyona giren film, istersen geçen gün vitrinde gördüğün ayakkabı... Bir şekilde o yılışık ilişkisine bağlayıp kafa sikebiliyor bu insanlar. Tek konuşabilecekleri konu muhteşem(!) ilişkileri olduğu için her lafı bir şekilde oraya bağlayarak içinizi baymayı hayat felsefesi edinmiş insanlardır bunlar.


"Aşk kezbanlaştırır" 
Nermin Naz Orhan



Best relationship ever




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları