Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar



Şarkı çıktığında "3.44 dakika boyunca çaresini bulmuşlar diye bağırıp çağırıp tek bir taktik söylemiyorlar" derken başkası da bu eksikliği görmüş olacak ki kolları sıvamış ve güzel bir program yapmış.

Eğer gay arkadaşlarınız varsa onların efsane programlarına bakıp iç geçirmişsinizdir illa ki. Romeo olsun, Grindr olsun onlar fik fik mesajlaşır buluşurken heterolar olarak baya mağdurduk biz. Tinder'ı bir iki gün önce 2 farklı hatun kişiden duydum, ekledim, uuu baby dedim.

Şimdi sonuçta biz gezen,tozan öyle birileriyle tanışmakta zorlanmayan kişileriz; buraya kadar bir sıkıntı yok da teknolojinin nimetlerinden de mi faydalanmayalım arkadaş?

Programın çalışma mantığı sürekli sizi itici tiplerin rahatsız etmesini engelliyor. Et pazarı gibi önünüze sıra sıra seçtiğiniz kriterlere göre (Mesafe,yaş) birileri çıkıyor, profillerinde eğer Facebook ile giriş yaptıysanız ortak beğenilerinizi, arkadaşlarınızı falan da görüyorsunuz. beğeniyorsanız sağa, beğenmediyseniz sola atıyorsunuz. Eğer o kişi de sizi beğenmişse vakti zamanında ya da daha sonra beğenirse sohbet açılıyor, o zamana kadar o kişiye program üstünden ulaşamıyorsunuz. Bir eşleşme uyarısı geliyor, mesajlaşmaya başlıyorsunuz ve artık gerisi size kalmış.

Ola ki herif/hatun mal çıktı, profil iyiydi de muhabbet sarmadı anında engelleyebiliyorsunuz bir daha da karşınıza çıkmıyor :)

Benim de başta düşündüğüm şey şuydu: Aman bunu kullananlardan bir şey çıkmaz, güzel herif yoktur. Anam anam anam böyle erkekler vardı da neredelerdi? Bunları kaçırıp saklayan bir örgüt falan mı var? Ajans kataloğu gibi program. Arada merak edip ayarlardan kendimi erkek, aradığımı hatun yapıyorum kızların da maşallahı var. Ee zaten bu programı öneren de şimdiye kadar gördüğüm en cool hatunlardan biriydi, bence referansı sağlam.

Gelelim programın eksikliklerine: Birincisi birini yanlışlıkla beğenme ihtimaliniz çok yüksek tek hareketle beğenmeye alıyor, aynı durum dislike için de geçerli ben herifin fotoğraflarını gezerken bir anda alt menüye dönüp güzelim çocuğu dislike yapıyor. Bunun dışında eşleşmediğiniz beğenileri göremiyorsunuz. Beğenilerinizi listelediği bir yer yok malesef. Bir de şahsi önerim Facebook ortak beğenilerin de arama kriterlerine eklenmesi, zira nokta atışı dediğin budur. Bir de şarjı resmen sömürüyor. İnternet paketi emmesine girmiyorum bile bu yüzden eşleşip ufak tefek muhabbete başladığınız gibi hemen Facebook, BBM, Whatsapp vs. nereye geçerseniz geçin :)

Başınıza gelebilecek 3 garip Tinder durumu:

1) Eski sevgilinizle karşılaşmak: Adına,sanına bakmadan sadece tipe bakarak hızlı hızlı beğenirseniz arada kaçma ihtimali çok yüksek.

2)Sevgilinizle karşılaşmak: İlk çemkiren kazanır. "Ben seni kontrol etmek için girdim." diyerek yırttınız yırttınız, yoksa bu işin ayrılığa kadar yolu var.

3)Patron, iş arkadaşı, akraba ile karşılaşmak: Özetle "ciddi" ortamların insanları ile Tinder üzerinden karşılaşmak hiç hoş değil.

Eğer burda da bir şey bulamazsanız:



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları