Kadınların İlişki Başlangıcında Yaptığı 7 Ölümcül Günah



Bir adamla tanıştınız, hafiften bir elektriklenme oldu. Arkadaş da size karşı boş değil, ufak fingirdeşmeler, bakışmalar güzel ama öyle kritik hatalar var ki ona hissettirmeseniz de sizi de bitirir müstakbel başlayacak ilişkinizi de zora sokar. Genel olarak kızların ilişki başlangıcında yaptığı 7 ölümcül günahı sıralayalım ve lütfen artık bunları bir kenara bırakalım vallahi ben dinlemekten ve görmekten sıkıldım bu hataları.





1. İlk adımı o atsın

Yıl olmuş 2014 hala ilk adımı o atsın nedir yahu? Sen anlamıyor musun bu herifin sana hissi var mı yok mu? Bakışından, konuşmasından çözemiyor musun? Ekle Facebook'dan, al telefonunu, aldıysan ara. Neyin tribindesin?

2. Neden aramıyor?

Kendinizi yiyip bitirdiğiniz başka bir konu da bu. Adamın aramamasını direkt beni istemiyora bağlıyorsunuz. Olum kabul edelim artık sadece taktik uygulayan biz değiliz. Heriflere yıllarca öyle yüklendik ki bazı şeyleri çözdüler artık. Onlar da abaza görünmemek için bazı yollar deniyorlar.

3. Süreniz başladı!
SMS, Whatsapp, Facebook artık hangisi denk geldiyse bir yerden yazdınız, cevap gelene kadar dakika saymayı ve süre uzamasını ilgisizlik algılamayı bırakın. Adamın işi olabilir, uyuyor olabilir, arkadaşıyla sohbet ediyor olabilir ve en önemlisi size anında cevap vermek zorunda değil. O süre boyunca kendinizi yiyip attığı cevapla bütün moral bozukluğunu sıfırlayacaksın zaten o sürede kendine niye eziyet ediyorsun?

4. Araştırmacı Aşık

Abi en sinir olduğum kadın hareketi bu. Bir dalıyorsunuz adamın profillerine taaaa 2009'da bir fotoğrafa <3 yapan kızı kafaya takıyorsunuz, takmayın! Kabul edin lan siz evinizde oturup o adamı beklemediniz, o da size paketinde ilk günki tazeliğinde gelmedi. Şunları aşın artık, adamın geçmişini kurcala kurcala kendinizi didiklemekten başka bir işe yaramaz çünkü adama soramazsınız, sorarsanız daha büyük bir salaklık. Şu işi komple bırakın, adamı profilinden tanımaya da çalışmayın.

5. Sülük Tedavisi



Sülük her ne kadar hayvan olarak fazlasıyla yararlı olsa da davranış olarak fazlasıyla itici. Adam sizi bir yere çağırdığında bırakın, dolanmayın peşinde. Her gün "Nerdesin?", "Buluşalım mı?", "Akşam napıyorsun?" yazmayın. Bir iki sorun tavrına göre hareket edin. Her gönderisini beğenmeyin, varlığınızı sürekli gözüne sokmayın, biraz geride durun BENİ ÇILDIRTMAYIN!

6. Biz şimdi neyiz?

Bir diğer adıyla "İlişkinin adını koyalım." durumu. Ya koyma işte, bilme ne olduğunu, ne olacak? Keyfin yerindeyse, mutluysan sevgili olacaksın da ne olacak? Başın göğe mi erecek? Herif bir tek senin olsun istiyorsan bu normal ama bunu bu şekilde yapamazsın bebeğim.

7. Anlam anlam üstüne


Herif tam tipin olabilir, çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz, çok benziyor olabilirsiniz ama iki günde "Hayatımın erkeği", "Hayatımın aşkı" sıfatlarını daha ilişki kuramadığın adama yüklersen adam o sıfatlar altında ezilir. Bir kere kendi beklentini yükseltiyorsun, adamın yapacağı beklentinin altında bir hareket anında hayal kırıklığı sebebi. Sonra garibim erkek düşünüp duruyor ne yaptım diye. Anlamlara boğmayın yaşadığınız şeyi.

Taktik bonusu:

Kızlar artık anneannelerinizden kalma taktikleri de bir kenara bırakın. Kıskandırmak yanlış zamanda uygulanırsa herifin "E zaten sadece bana ilgisi yokmuş, boşvereyim" dedirtebilir. İlişki başlangıcındaki o aşırı kendinize özenli halinizi ilişki içinde de sürdüremezseniz "Saldı kendisini" dedirtebilir, herifi tavlamak için ilgi alanlarınız hakkında yalan söylemek beraber maç izlerken sıkılma hakkınızı elinizden alabilir. "Ben hiç kıskanç değilim" diyip tavladığınız erkeğe "Kim o mesaj atan?" derseniz "Çok değiştin sen" olabilir. Bu yüzden ilişkiye başlamadan önce nasılsanız sonra da öyle olmanız gerektiğini unutmayın ve şu tavlama yalanlarına ve içi geçmiş taktiklere bir son verin.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları