Hediye rehberi

Yarın doğum günüm ama gelecek arkadaşların çoğu hala Eşref'e ne alsak ne alsak diye soruyormuş. Benim gibi düz bi insana bile hediye seçemiyorsanız yuh size :) Her neyse bu sene özel bir parti kutlaması var, gelecek yakın arkadaşlar dışında kimse olmayacak, evdeyiz, mutluyuz ama bu yakın arkadaşlar bile zorlanmışsa bana da yardım etmek düşer :) Şimdi yeni bir eve de taşınmış olduğum düşünülürse yarın öbür gün ev hediyesi ne alsam diyenler için de burada ayrı bir bölüm açmayayım ama maddelerde altı çizili olanlar hem ev hem doğum günü için. Bu rehberi uzun yıllar kullanabilirsiniz :)


  • Albüm: Her ne kadar kavga çıkmasın diye Aylin Aslım'ın Zümrüdüanka'sını kendim almış olsam da sahip olmayı istediğim çok albüm var. Tek tek albümleri yazmam da zaten Facebook'dan, Twitter'dan nelere sardığımı görüyorsunuz :)
  • Poster/Tablo: Yeni eve taşınmış olmam sebebiyle bu hediyelerinizi memnuniyetle kabul ederim. Özellikle sevdiğim bir müzisyen, film, karakter tablolarına bayılırım. Çerçeveli/çerçevesiz hiç farketmez. Genel olarak manzara tablolarından pek hoşlanmam eğer resim kafasında bir şey alacaksanız aklınızda bulunsun :) Geometrik tablolara ayrı bir düşkünlüğüm mevcut.
  • DVD: Uzun bir süre göçebe hayatı yaşadığım için yerleşik düzene geçince arşivciliği geliştirmek gerek tabi. 
  • Kitap: Chuck Palahniuk kitaplarını (Dövüş Kulübü, Gösteri Peygamberi, Ölüm Pornosu ve Tıkanma var) çok severim dolayısıyla yeraltı edebiyatı kafasında bir şeyler alabilirsiniz. Pucca kitapları dışındaki hiç bir kitabını almadığım Dizüstü Edebiyat serisinden de bir şeyler alabilirsiniz. Şiirlerden çok hoşlanmam. Roman,biyografi ya da otobiyografi kitapları, bir dönemin incelendiği inceleme kitapları ya da her dönemin belli şeylerinin incelendiği kitaplar (Tarihi Değiştiren Kadınlar gibi bir kitap mesela.) tercihimdir.
  • Kıyafet: Ben sadece bilgilerimi vereyim, tarzı size bırakıyorum. Tshirt beden: Kadın=L Erkek=S (Erkek tshirtleri bence daha rahat :) ) Ayakkabı: 37, Beden: 40 (Mümkün olduğunca mor alın :P )
  • Aksesuar: Allasen kaç kere beni kolye, küpe, yüzük vs. takarken gördün? Takmıyorum ki :) ama bazen öyle bir kolye, yüzük, küpe falan görüyorum ki alıp boynumdan çıkartmayasım geliyor. Eğer "Kıvıl bunu beğenir, hayatta da çıkartmaz" derseniz, buyrun :)
Doğum günü bu kadar. Eve gelirsek allasen işlevsel bir şeyler alın, evi biblolarla süs eşyalarıyla doldurmayın ama şöyle Yenilmezler serisi kahramanlarının figürlerini falan alırsanız hiç hayır demem :) Ya da V  for Vendetta. Oyyy. Neyse onun dışında dediğim gibi işlevsel düşünün :P Bunun yanı sıra duvar stickerları özel ilgi alanımdır :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları