Öyle sarhoş olsam ki

Şu dünyada günah olduğuna inanan herkes hariç içer ve Tanrı'nın adaleti ne güzeldir ki içmek bir müslümanlara günahtır ve biz ne şansız kullarızdır ki müslüman doğmuşuzdur. Kimi dinlerde alkol almak bir ibadet şeklidir, o derece yani.

İçenlerin hemen hemen hepsi sarhoş olmak için içer, çok küçük bir kısmı da küçük beyinleriyle bir şeyler kanıtlamak için.

Ve ne tuhaftır ki ilk sarhoş olan hep ayıplanır. Götüyle içenlerden bahsetmiyorum kesinlikle. İçip başkalarına yük olanlara değil savunmam ama bir birayla sarhoş olmanın tadı da yok hiçbir dünya güzelliğinde.

Bir içki şişesine milyarlarca dolar verenedir acımam. Gideceğin yol aynıyken ha limuzinle gitmişsin he İETT otobüsüyle. Hepimiz gecenin sonunda kafa olup birilerini arıyorsak ne bir şişeye o kadar para yatırmanın alemi var ne de gideceğin yola 4-5 aktarmayla gitmenin. Ben bu dünyada en çok bir birayla kafa olan kişiye özenirim arkadaş. Onu ayıplayanın da ağzına sıçayım. Senin varmak istediğin noktaya senden daha çabuk ve daha ucuza giden birine kim özenmez ki? Ben nasıl şimdi 1 birada kafa olana özeniyorsam şu an 10 birada kafa olan adam da bana özeniyor. O zaman bir Tanju Okan şarkısı??


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları