Pampiş'in zekası


Twitter bir çok ex-ünlü için popüler olma yolu oldu son zamanlarda. Yıldızları sönmüş isimler yeniden parıldamak için enteresan yollara başvuruyor. İçlerinde şerefsizliği seçip parlayanlar da var ona buna laf atıp parlayanlar da. Ama biri var ki o hepsini ezdi geçti. Seçtiği yol sebebiyle +1 avantajla başladı ve de sonunda başardı.

Öncelikle şunu söyleyeyim ki Hilal'in yolu diğerlerine göre daha insaniydi. Sonuçta ne diğer ünlülerin sırlarını ortaya döktü, ne birilerine laf attı, ne de birilerini küçük düşürmeye çalıştı. Ne yaptı? Soyundu. Bundan 5 yıl önce, yani henüz twitter,facebook vs yokken bizim ünlü hatunlar ne yapardı? Erkek dergilerine çarşaf çarşaf soyunurdu. Bugün Hilal'e laf atan ünlü hatunların hepsi Boxer'a,FHM'ye kapak olmuş hatunlar. Ha dergiye soyunmuşsun ha Twitter'da kendin çekip koymuşsun, bir fark var mı? YOK. Biz Hilal'in ciciklerini ilk kez Twitter'da mı gördük? Hayır. Açın Google görsellerini yıllar önce verdiği pozlar daha da cesur. İşte bu yüzden Hilal'in yöntemi bana daha masum gelir. Seks satar arkadaş kaçarı yok.

Fotoğrafları dışında sorduğu sorularla da olay oldu Hilal, hatta fotoğraflarından önce genel seçim ile yerel seçimi karıştırdığı için baya bir makara konusu olmuştu ki bu "Ben Twitter'dayım" mesajını verdiği ilk yol olmuştu. O sorudan sonra gazetelerde haberleri çıktı, millet Hilal Cebeci'nin Twitter'da olduğunu o zaman öğrendi. Sonra bir sütyen ve gerisi çorap söküğü.

Bugün MTM Temmuz ayının magazin sonuçlarını açıkladı, Hilal Cebeci 29 kat fazla haberle lider. Şimdi kalkıp bu kız için salak,gerizekalı,mal vs demesin kimse. Kafası o kadar iyi çalışıyor ki alayımızı parmağında oynatıp hem Twitter reytingini hem medya reytingini acayip uçurdu. Tek bir şarkı, tek bir dedikoduya bile gerek bırakmadan müthiş bir çıkış yaptı. O pozları bir dergiye verseydi en fazla iki gün konuşulurdu sonra da unutulurdu ama o Twitter'a koydu ve son bir aydır gündemde.

Seveni de sevmeyeni de hatta nefret edeni bile ekmeğine yağ sürdü Hilal'in. Onu televizyona çağırıp ezmeye çalışanlar hem prim verdi hem de televizyonda ağzının payını aldı. Çünkü Hilal'in televizyondaki konuşmaları izleyenler üzerinde kesinlikle olumlu etkide bulundu. Esra-Ceyda kardeşler gibi boğasımız gelmedi onu, açık açık da söyledi "Eski sevgilime nispet olsun diye koydum ama ilgi çok olunca PR için kullandım." diye.

Hilal'i zaten severim de ben, samimi geliyor bana, aptal numarası yapıp dünyayı parmağında oynatacak kadar da zeki bir hatun. Twittürk verileri de bunu onaylıyor. Günün,saatin,ayın en çok RT edilen tweetleri ya Hilal'in ya da Hilal ile alakalı tweetler. En çok konuşulan kişiler arasında da her kategoride zirvede. Bu kıza salak demek için baya bir mala bağlamak lazım yani.

Ama şu da var ki özellikle kadınlar Hilal'i topa tutuyor. Kadın vücudunu metalaştırdığını düşünüyorlar. Bunu söyleyen kadınlar neden kuaförden çıkmaz? Neden makyajsız dolaşmaz? Neden bir gün bile eşofmanla bir yere oturmaya gitmez? Kadın vücudu sadece soyunduğunda metalaştırılmaz, kabul edelim hepimiz güzel görünerek erkeğimizi tavlar, mekanda indirim kapar hatta bazen hesabı beleşe bile getiririz. Hem Hilal'in erkek takipçileri kadar hatun takipçileri de var demek ki olay sadece oradaki fotoğraflar değil yoksa kızlara ne Hilal'in ciciklerinden?

İşin özü; Sönmüş bir yıldızken bir anda gündeme oturdu, çok güzel PR yaptı, televizyon televizyon dolaştı ve sonunda istediğini de aldı. Bunları yaparken Erol Köse gibi küçülmediği, samimiyetini koruduğu ve kimseye taş atmadığı için de artı bonusla gönüllerimizin pampişi oldu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları