BENDEN SANA BİR GÜN ANCAK SARARMIŞ RESMİM HAYALLERİM KALACAK

Çok iz bıraktığımızı sanıyoruz ya birilerinin hayatında, övünüp duruyoruz ya "unutamaz beni" diye ve her seferinde en baştan unutuluyoruz ya yine... unutulmuyoruz aslında, bir iz bırakıyoruz iz bıraktığımız bile farketmeden.

Unutmaz dediklerimiz bile unuttuklarını sanıyorlar ya bizi, adımızı sorsan hatırlamayacak kıvama gelip yüzümüzü görse tanımayacak kadar başkalaşıyor ya aslında o anlarda biz zehir gibi işliyoruz işlerine. Belki en sevdiğimiz şarkıyla, belki en sevdiğimiz renkle, belki en büyük hayalimizle.

Onlar kendi hayatlarını yaşıyor gibi görünürken ortak hayallerimize otururken bizi hiç düşünmüyorlar aslında, onlar unuttu ya bizi, attılar ya bilinçaltına aslında.

Onlar aslında hep bizi yaşıyorlar...

BENDEN SANA BİR GÜN ANCAK SARARMIŞ RESMİM HAYALLERİM KALACAK

Hepimiz hayatımızda birilerinin hayalini yaşıyoruz ya hala, ölülerle yön veriyoruz ya hayatımıza, birilerinin hayatlarındaki ölüleriz ya aslında... Bizim de hayatımızda ölüler dolu ya. Kendimizin sandığı hayalleri var o ölülerin, dikkat edin; kedi,köpek,araba,renk... Hepsi bir ölüden izler taşır aslında ve hiç bir hayal tek kişilik değildir aynı zamanda.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları