Murat magazinde turat

Bazı olaylardan öyle uzun uzun blog yazıları çıkmaz, yazmasan da olmaz. işte öyle

Hilal Cebeci hepimizi en çok kızdıran magazin ünlülerindendi bir ara hele hele Dobra Dobra'daki bir açıklaması harbi sinir etmişti beni de dün yazdığı "İstanbul belediye başkanı değişti mi?" ya da "Abdullah Gül İstanbul Belediye başkanı mı?" sorularından sonra herkes saldırıya geçti. Yok nasıl bilmezmiş yok ölsünmüş yok ona buna vermeye benzemezmiş. Kimi kandırıyorsunuz siz sokağa çıkın rasgele 100 kişiye sorun kaçı bilecek bunları? Mısır Piramitleri'nin Türkiye'den kaçırıldığını sanan insanlar var. Oy verdiği partinin açılımını bilmeyen insanlar var. Kendi belediye başkanını, başkanın hangi partiden olduğunu bilmeyen insanlar var. Şimdi kalkıp sırf magazin ünlüsü diye birini taşlamak insafsızlık değil de ne?

Deniz Seki havaalanında yakalandığı futbolcu için "Arkadaşım" demiş sonra da eklemiş "Beni elde etmek kolay değil 10 fırın ekmek yemesi lazım" buyurmuş. İnsanların ne güzel arkadaşları var lan Viyana'ya falan götürüyor.

Ali Taran ile karısı Hülya Avşar yüzünden boşanma raddesine gelmiş. II. Tanju Çolak styla.

Tuğba Ekinci Tarkan ödülünü almaya çıktığında sahneye fırlayıp "Neden okul yaptır-madın" diye sordu. Soruyu sorup salona döndüğünde bir alkış kopmasını bekledi, beklediği alkış gelmedi sonra da "Hoş yaptırmasan da olur da merak edildiği için sordum" diye çevirdi finali Tarkan'la düet yapmak isteği ile bitirdi. Tarkan'ın "çok beklersin" hareketinden daha da komik olan şey alkış alamadığındaki suratıydı kesinlikle. Bu olayın sonunda Doğan Grubu bir ambargo uygulamaya karar vermiş Tuğba Ekinci'ye. Hiç bir organizasyona çağırmayacaklarmış ve başka organizasyonlara çağırılmaması için ellerinden geleni yapacaklarmış. Tarkan'ı yıllardır ödül almaya çıkmadığı için falan eleştirdik de adam haklıymış hatta programlara çıkmamakta da haklıymış meğer. Gündem olmak için onu bir kalemde harcayacak insanlar varken artık kızmıyorum Tarkan'a.

Hande Yener'in yeni şarkısı Bana Anlat ilk kez Altın Kelebek ödüllerinde dinleyiciyle buluştu. Hadise gibi iyi hazırlanmamış abuk dansı ve o enteresan aksesuarıyla dönen videosuna rağmen şarkı oldukça ilgi gördü. Şarkı gerçekten güzel olmuş.

Serdar Ortaç buralara buralara buralara buralara diye başladığı şarkıya Pink Floyd sıkıştırarak haftanın bombasını patlattı. Şu dünyada Serdar Ortaç bile Pink Floyd söylüyor gerisini siz düşünün.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları