Ergenlik Testi

Aşağıdaki cümlelere verdiğiniz tepkileri toplayın





1) “Justin Bieber Türkiye’ye geliyor”



a) Oleeeeeeeeeeeey ne zaman?

b) O kim lan?

c) Hay götüne koyayım onun

d) İthal ürünlere karşıyım,biberlerin en güzeli bizim ülkemizde,gelmesin.



2) “Ricky Martin gay”



a) Yalan ya Türkiye konserinde göz kırptı bana

b) O kim lan?

c) Dünya kızları olarak yastayız

d) Vay ibne



3)”Emre Aydın’ın sevgilisi var”



a) Aaa nerden duydunuz aşkımızı o kadar da sakladıydık.

b) O kim lan?

c) Kız kim? Ünlü biri mi?

d) Olacak tabi, genç erkek.



4) Radyoda Demet Akalın çalıyor, hangi şarkı?



a) Gidiyooarum şimdi elimde çaaantaae tüm beeaaalantımı kestim şu andeaaa

b) O kim lan?

c) Kim açtı lan bu karıyı?

d) Çok hobbidi bi kız o.



5) “Hande Yener Sinan Akçıl’lan berabermiş”



a) Ayyy Sinaaaaaaeaaan! Hiç de yakışmıyolar Sinan benim olacak!

b) Onlar kim lan?

c) Aaaa Hadise’yle ondan ayrıldılar demek ki.

d) Tüüüü Hadise de güzel kızdı o bırakılıp ona gidilir mi?



SONUÇLAR



a’lar çoğunluktaysa



Su katılmamış bir ergensiniz. Eğer yaşınız 10-14 arasındaysa durumu abartmadan idare edebilirsiniz. Ancak dikkatli olun elinde sopalarla sizi bekleyen büyük bir kalabalık var. Kendinizi inandırdığınız yalanlar ileriki hayatınızda şizofreni hastalığı olarak size geri dönecek. Kabul edin artık o konserde şarkıcı size göz kırpmadı, o ünlüyle beraber değilsiniz. İleriki hayatınızda meslek olarak grafik tasarıma yönelebilirsiniz, şimdiden yaptığınız sevgilinizle (!) el ele göz göze montajlar bu meslekteki ilk adımlarınız olacaktır. Yaz günü Ugg giymekten mantar olan ayaklarınıza özen gösteriniz.



b’ler çoğunluktaysa



Uzun bir zaman önce girdiğiniz mağaradan en kısa sürede çıkmanız gerekmekte. Gündemin çok gerisindesiniz, dünyadan bi habersiniz. Sandığınızın aksine Süleyman Demirel hala başbakan değil, önce cumhurbaşkanı oldu daha sonra siyaseti bıraktı. Üzgünüm hala hayatta. Mağaradan çıkıp sosyal hayatla bağlantı kurmaktan korktuğunuz için size Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlar yardımcı olacaktır. Orada sizin gibi hala mağarada yaşayan ve dünyadan bi haber pek çok insan bulacaksınız. Bunların bir kısmı ünlü gazetelerde köşe yazarlığı yapmakta eminim onlar için ilginç bir haber olacaksınızdır. Sosyal hayata bir anda adapte olmakta zorlanırsanız bu testi çözen ve a’ları çoğunlukta olan çocuklarla iletişime geçiniz sizi en gereksiz şekilde sosyal hayata adapte edeceklerdir.



c’ler çoğunluktaysa



Siz ünlüleri değil magazin gündemini takip ediyorsunuz. Sizin için magazin vazgeçilmez. Ergenlik ile olgunluk dönemi arasındaki bu geçişiniz zamanla tamamlanacaktır, korkmayın. Durumunuz göz önüne alındığında bi numaranız yok, bence artık siz de herkes gibisiniz.



d’ler çoğunluktaysa



Siz kesinlikle bir anne ya da babasınız. Çocuklarınızla iletişim kurmanın tek yolunu magazinde arıyorsunuz. Aslında accık bi salıverseniz onlar kendiliğinden iletişecek sizinle. Eğer bir anne ya da baba değilseniz hatta bu mertebeler için genç denilecek yaştaysanız sizin içiniz erken çürümüş, hemen yaşıtınız normal insanlarla takılın içinizdeki ebeveyni dışarı atın. Bu yöntemle de baş edemezseniz anne ve babanızla zaman geçirmeyi bırakın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları