I Want Your Love! Love… LoVe… LOVE

Lady GaGa ilk çıktığı dönemde “Travesti suratlı tuhaf giyimli hatunumsu şarkıcı”dan öte bir bok olamamıştı gözümde. O çirkin yüzüne yaptığı iğrenç makyajlar ve marjinal olmak için göt yırtan kıyafetlerinin yanı sıra Eric Cartman’in daha güzel söylediği Poker Face’i vardı. Taki o Bad Romance’e kadar…

Gossip Girl’ün 3. sezonunu bitirmek için arkamdan atlı kovalıyormuşçasına verdiğim mücadele Lady Gaga’nın konuk olduğu bölüme kadar gayet süratli gidiyorken bir YouTube’a gireyim de şu şarkıyı tam bir dinliyeyim merakı akabinde gelen ne diyor lan burada açayım çevirisini okuyayım akıllılığıyla aşık oldum hatuna.

Aslında Facebook’da müzik sayfası adminliği yaptığım dönemde GaGa’nın bir iki haberi sağlam takdirimi kazanma sebebi olmuştu. Bunlardan bir tanesi imza gününe gelen hayranları için belirlenen süreden uzun kalması bu süre içinde de bütün hayranlarına pizza ısmarlaması, bir diğeri de yapımcısını paraya boğmuşken kendi kazandığını kostüm ve showlara harcaması oldu.

İşin özü: Lady GaGa’nın iki kıvılcımlı sütyen, çılgın saç ve makyajlardan çok daha öte bir şey olduğunu anladığım için kendimi kutluyorum, kendimi Bad Romance dinleyerek ödüllendiriyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları