Eski sevgilim in a rileyşınşip olmuş a dostlar

Facebook çıktı mertlik bozuldu arkadaşım, eskiden ne güzel dosttan düşmandan öğrenirdik şimdi kabak gibi gözümüzün önünde. Hayattaki en büyük korkusu eski sevgilisinin mutluluğu olan biri için ne acı, ne göt bir durum.

Ne yalan söyleyeyim fazla bencilim hatta götün tekiyim ben bu konuda. Hem de Aşk Doktoru (Mehmet Coşkundeniz) onaylıyım. Rock star'ım Korhan'ım Çelik'im de onayladı götlüğümü yani bariz tescilliyim bu konuda ama bu götlüğümden vazgeçmeye de niyetli değilim, böyle geldim böyle gidiyorum.

Çocukluk aşklarından gerçek aşklara geçişteki şımarıklık sanmıştım başlarda. İlk gol ASD'den gelmişti. Bir grubun menejeriydi bu ben de grubun basçısıyla muhabbet ediyordum o söylemişti ünlü bir grubun bas gitaristiyle sevgiliymiş ASD. Uzun bir süre o kızın grubunun adına bile tahammülüm yoktu. O sıralarda da grup baya baya ünlüydü, her yerde şarkıları çalıyordu ben kaçıyordum. O sıralar ben iletişim lisesindeydim sınıfça çıkartmaya çalıştığımız bir dergi üzerine çalışıyorduk ekipten biri tutturdu o grupla röportaj yapalım diye. Dergi için feci primdi bu durum. Basit bir sınıf dergisi sağlam bir grupla röportaj yapacaktı, boru değil. Gel gelelim kıskançlığım ekip arkadaşımı ikna edecek, derginin çıkarlarını yok sayacak kadar büyüktü sonuç olarak yapmadık röportajı ki ayarlanmış gibiydi de bir buluşma ayarlamaya bakıyordu. ASD'yi çoktan unutmuşken bu halime kız kardeşler direk "Hala aşıksın" yapıştırdı tabii ki. Tek mantıklı açıklama bu aslında ama yok öyle de bir durum. Bir anda çocuğu geri alma düşüncesine falan girdim, aşkım depreşti resmen tekrar o aptal aşık kız oluyordum da kıyısından döndüm. Hoş acı oldu dönüşüm de çocukla buluşcaktık falan bu "x'e bunu yapamam" falan dedi daha da çatladım piç kim bilir beni kaç kere aldatmıştır oysa ki. Hakkatten aşık olmasına mı sinir olayım, sürekli her avatarına kızla olan fotoğraflarını koymasına mı bozulayım bilemedim. ASD'nin şimdi de bir ilişkisi var da o pek koymadı bana kıskanıyorum da aslında ama çok şiddetli değil yani sadece benimleyken niye böyle değildi kıskançlığı var, olur o kadar da yahu.

Neyse daha sonrakilerde de ilişkilerini öğrendiğim anda yıkılma psikolojisi oldu yok böyle bir acı. O sırada ister en şahane ilişkinin ortasında olayım ister yalnızlıktan geberiyor olayım farketmiyor her türlü koyuyor bana.

Geçen gün hatta bu Daraldım Lan'ı yazdığım günden bir gün sonra Facebook'u bir açtım eskisi in a rileyşınşip. Nasıl pis koydu anlatamam. Zaten psikolojik olarak pencereme kuş konsa kuşun haline acıyıp ağlayacak moddayım, bitmiş durumdayım, aşırı duygusalım, çok alınganım tam o gün görülecek şey miydi bu? Böyle yaklaşık bir iki dakika kadar kaldım, ağzım açık ayran budalası gibi ekrana bakıyorum mal mal. Kızın fotoğraflarına falan bakayım diyorum full photoshop bir şey çıkıyor çok da yakın fotoğraf burnuna dayayıp çekmiş resmen anlaşılmıyor bir şey de güzel bir kız gibi. Kızın güzel olması daha da sinir ediyor beni şöyle benden daha şişman, pörtlek, götlek, dişlek yani sonuna -lek gelebilecek bütün olumsuzlukları alabilecek bir hatun olsa "Haahaaa lan benden sonra bunu mu buldun anaaam yazık lan" diyecem o derece hatta mutlu bile olabilirdim belkim. Neyse baktım anasayfadan inmiyor bu bildirim her açtığımda orda sildim direk çocuğu, arkama bile bakmadım. Sonra da pişman oldum aslında dedim kesin şimdi "Kıskandı sildi","Kızdı sildi" falan diyecek tamam durum biraz öyle ama silme amacım o değildi. Zaten bayadır aklımdaydı onu silmek de o zaman da "Yeni sevgili buldu beni sildi" olacaktı, silemedim. Nedense çocuğu göt üstü bırakıyormuşum gibi geldi. Yenisini buldum eskisine bay bay kızı olamadım ben hiç hatta yenisini bulduktan sonra kendilerini yalnız hissetmesinler diye daha fazla ilgilenirim, konuşurum falan. Tek müslüman ben miyim bir insan evladı ben mi kaldım dünyada da o direk in a rileyşınşip oluyor yahu.

İşte benim götlüğüm burada arkadaşım ben sevgiliyi bulduğum anda bir bilgisayar bulsam da in a rişeyşınşip e dönsem, görseler de çatlasalar modundayım biraz da yani hem böyle üzülmesinler falan diye ilgileniyorum hem fotoğrafları, durumu, statüyü görüp çatlasınlar,ağlasınlar falan istiyorum.

Aslında benim istediğim şey açık ben mutluluktan bulutlarda uçayım, onlar beni unutamasın, hep beni hatırlasınlar, benden sonra da adam gibi bir ilişki yaşayamasınlar, bana saplantılı kalsınlar, ben evleneyim onlar o gece Nikah Masası'nı, Beyaz ve Sen'i, Son Defa'yı falan dinleyip içip alkol komasına girsinler. Ne inkar edeyim vallahi istediğim şey tam olarak bu.

Bir de şeyler vardır mesela eski sevgilisi yeni birini bulduğunda bundan mutlu olanlar. Ay onlardan olmak istemezdim ben o kadar da değilim yani onlar çok ezik geliyor bana ama var öyle bir iki tane bulsalar hakkatten mutlu olacağım, düğünlerine gidip iki göbek atacağım sevgililerim. Mesela ilk aşkım biricik çocukluk arkadaşım Doğan görünümlü Şahin'im bulsun birini evlensin en az yarım altın takarım yahu. Mutlu olsun o, o evlensin çocuk falan yapsın ama diğerleri oturdukları yerden ağlasınlar benim için.

Bu kadar bencil biri olduğum için kızıyorum aslında kendime, sizin okurken verdiğiniz "Oha lan yok artık o kadar da değil" tepkilerini ben bunları düşünürken durup kendime veriyorum kötüyüm biliyorum ama içim içimi yiyor. Mesela benim en büyük korkum hep bir eski sevgilimin evlenmesi olmuştur. Bir de yüzsüzlük yapıp düğüne falan çağırırlar yıkarım o düğünü hoş çağırmazlarsa da yıkarım ayıp denen bir şey var o kadar geçmişimiz var niye çağırmıyorsun değil mi?

Bir How I Met Your Mother bölümü vardı bununla ilgili. Marshall "Yürümeyen bir ilişkinin tarafını yürüyen bir ilişkiyi görmesi için getirmek bencillik" diyordu doğru da aslında. Aslında o sırada ilişkide olduğun kişi için kötü gelen eski sevgili için de kötü. İlişkide olduğun kişi "Ulan bunlar eskiden ne biçim sevişiyorlardır" diye düşünecek, gelen eski sevgili "Haahahaahahaa noooldu? kaçırdın kızı ben kaptım artık benim" dediğini düşünecek.

Hee ben düğün nikah falan yapsam hepsini çağırıcam, çatlasın piçler özellikle de en ön masayı ayırtıcam onlara "Eveet" derkene naaah çekicem, bir elimi yumruk yapıp öbürünü açık haliyle yumruğun üstüne tokuşturucam, "Nooooldu yaraaaam" diye bağırıcam falan onlara. Eşref'in eskileri de gelsin onlara da nah çekerim "Kaçırdınız aq ben kaptım ne salak karılarsınız lan bu herif kaçar mıydı" diycem altınlarını da alıp bozdurup bozdurup seksi iç çamaşırları alıcam onların paralarıyla kendime.

Bu kıskançlık hadisesi tekrar ceryan edince bende bir bilene danıştım; PuCCa'ya sordum onda da varmış, rahatladım biraz tek olmadığım için. Kadınsal bir durum demek ki diyor, geçiyorum yani.

Yorumlar

  1. Pucca mı?
    Yapma yahu..
    Pucca'nın bu akımına dur denmesi gerekiyor.
    Sen daha iyisin Puccadan.

    YanıtlaSil
  2. Yok yok est aman fren,stop... Pucca'nın hakkı yenmesin bana bir günde 300 küsür sayfa okutup kitabı bitirtecek kadar güzel yazan birine laf söyletemem :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları