Tek rakibim Bülent Ersoy

Bülent Ersoy’un asaleti(!) malumunuz, kendisi yüksek makamda, Tanrı elçisi, biz ölümlülerin ulaşamayacağı bir varlık. 3 kere yaşanan THY skandalı da bunun en büyük kanıtıdır herhalde.

THY’nin kendini star hisseden tek müşterisi odur herhalde. Düşünün Türkiye’nin en büyük havayolu şirketi. Kurban bayramında derilerimizi verdiğimiz kurum falan filan yani işin özü canımız,ciğerimiz.

Tek rakibim THY lafı hızın en akla gelen nişanı. Ancak artık THY’den daha güzel uçan bir varlığımız var gene THY sayesinde; Bülent Ersoy.

Şimdi Bülent Hanım(!) her yolcu gibi uçağa biniyor ama her yolcu gibi uçaktan inmiyor. Uçaktan terminale gidecek olan otobüs yolcularla dolmuş durumda ama hareket etmiyor. Neden? Bülent Hanım daha uçaktan inmemiş,onu bekliyor. Merdivenlerde arz-ı endam eden Bülent Hanım daha sonra şöförün yanına oturuyor. Yasak olduğunu bilmeyeniniz yoktur herhalde.

Daha önce uçmak için 2 saat Tarkan’ı beklemesini de eklersek THY kadar ezik bir şirket yok demek istiyorum ben. Koskoca uçak ve o uçaktaki o kadar insan bir sanatçı(!)nın keyfini bekliyorsa ezikliktir bu tabi. Zaten biz iki günlük popçulara bile dünya starı muamelesi çektiğimizden piyasa götü kalkmış orospularla dolu.Bir de ses çıkartamıyoruz biz. Eminim orda bir kişi bile kalkıp “Ne bekliyoruz kardeşim gelecekse gelsin” dememiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları