Hayal dünyasının ideal erkekleri

Eskiden kaşı Tarkan,gözü Teoman şeklinde anlatılan İdeal erkek modeli artık daha çok beyaz perde ve TV dizilerindeki karakterlerle anlatılır oldu :) İşte kendi ideal erkek listem(Sıralamasız)

Jerry ‘Smith’ Jerrod (Sex And The City|Jason Lewis)
Samantha Jones gibi bir kadını kendine aşık etmeyi başarmış bir adamdan bahsediyoruz,boru değil. Ama kim aşık olmaz ki ona? Yakışıklı ve karizmatik olması diğer özelliklerinin yanında devede kulak kalır. Samantha kanser olduğunu öğrendiğinde yanındaydı,kemoterapi sonucu saçlarını kaybedip saçını kazımaya kalktığında ve ona “Şimdi git,iyileşince gel” dediğinde de Samantha’nın yanındaydı. Hem de kendi saçını kazıyacak kadar destekçiydi. Samantha sıkılıp eski sevgilisiyle yatmaya gittiğinde ve “Bu iş bitti” dediğinde de hemen asansörün önünde bekliyordu,eve sağlam gidebildiğine emin olabilmek için…

Marshall Eriksen(How I Met Your Mother|Jason Segel)
Hayatı boyunca tek bir kadınla birlikte olan erkek,bununla her zaman gurur duyan erkek,sevdiği kadın için herşeyi yapabilecek bir erkek. Lily düğüne 2 ay kala herşeyi geride bırakıp gittiğinde oturup ağlayan erkek. Bağlılığıyla boğmayan, eğlenceli, sevdiği kadından hiçbirşey saklamayan, her türlü destek olan adam! Seviyorum seni Marshall (=

Aidan Shaw(Sex And the City|John Corbett)
Dizi izleyen herkesin kesinlikle “Niye bıraktın bu adamı” dediği olmuştur. Sevgilisi rahat etsin diye herşeyi yapan,düşünen bir adamdı Aidan. Carrie evinden taşınmak istemeyince yandaki daireyi aldı,iki evi birleştirdi(Tamamlayamadı tabi ama…), ilişkisinden emin olduğu anda çıkarttı yüzüğünü evlenme teklifini yaptı. Sadece Carrie ile değil,arkadaşlarıyla da yakındı, birşey olduğunda yanlarında oldu. Ama göt Mr. Big tercih edildi. Kötüsün Carrie (Hepimiz Carrie’yiz)

Steve Brady(Sex and the City|David Eigenberg)
Miranda’nın aşkı. Önce çocuk yapıp sonra aşık olan bir çift onlar (: Yaşam tarzlarının uyuşmaması falan filan gibi saçma sebeplerle ayrılıp çocuklarının doğum gününde birbirlerine ilan-ı aşk edip kavuştular. Steve sevdiğini sahiplenen,kol kanat geren,eğlenceli,sıkmayan bir erkek modeli :)

Harry Goldenblatt(Sex and the City|Evan Handler)
Charlotte gibi aşka olan inancını hiç bir zaman kaybetmemiş bir kadının yaşadığı onca bombok ilişkiden sonraki ödülüdür Harry. Boşanma avukatıyken tanışıp yakınlaştılar. Charlotte başta tereddütlüydü. NY gibi bir yerde o kadar yakışıklı adam varken Harry’den utanıyordu. Harry ise Charlotte’ı elde edebilmek için herşeyi yaptı,ağda da dail :) Geriye kalan tek engel Harry’in annesine söz verdiği gibi bir Musevi ile evlenmek istemesiydi. Harry’in o kadar fedakarlığından sonra sıra Charlotte’a geldi ve Musevi dinine geçip evlendiler. Harry, evlendikden sonra “Ohh nasılsa artık benim” demedi,her zaman Charlotte’ı nasıl daha mutlu edeceğini düşündü. Çocukları düştüğünde de Charlotte düştüğünde de. Her zaman elini tuttu ve sadece gözlerine baktı.

Evan Treborn(The Butterfly Effect|Ashton Kutcher)
Geçmişin silinen izlerinde hatırlasa da, onca yıl arayıp sormamış olsa da Kayleigh için yaptıkları unutulmaz. Kendi geçmişini değiştirmeyi göze alarak onunla olmak için denemediği yol kalmadı. Birşeyi yapsa başka birşeyi bozdu ama hep devam etti. Sonunda onun için ondan vazgeçti!

Barney Stinson(How I Met Your Mother|Neil Patrick Harris)
“Nasıl yaaa!” dediğinizi duyar gibiyim… Evet! İdeal erkek listesinde Barney… Neden mi? Bir kere Ted gibi her gördüğü kadına aşığım demiyor,dediyse gerçekten olmuştur! Olduğunda kaçıyor ediyor ama 4. sezonun neredeyse bütün bölümler Robin’e olan içli içli bakmalarıyla dolu değil miydi? Sırf onu etkilemek için kavgaya girdi,kavga bitti diye kendine yumruk attı. Çocukluk hayalini gerçekleştirdikden sonra(200 kadın) kendi kendine Robin’e bakıp; “200 kadın… Eee! Ya şimdi?” demedi mi? Barney sadece zaafları olan bir erkek ama 5. sezonda harika bir aşk izleyeceğimizden eminim and it’s be legen… wait for it!

 

dary…. Legendary!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güçlü Kadın Şarkıları